BMW 120d 190Hp 2019-2020

  • Effekt
  • FAQ

Effekt

Målt original

191

BSR

223

+ 32 HK

Dreiemoment

Målt original

403

BSR

442

+ 39 NM

Effektdiagram

Aksellerasjon
Intervall
Gir
Målt original
BSR
%
80-120km/h
5
*
*
17%
80-140km/h
6
*
*
13%
100-150km/h
6
*
*
14%

Gj.snittlig effektøkning 1600-4500rpm: 20.1Hp 13.1%

Testet på lignende bilmodell med samme motor.

Tuningkitet passer alle drivverkstyper med mindre annet står oppgitt (f.eks 2WD, 4WD, man, aut, multitronic, DSG). Softwaret blir unikt tilpasset for hvert drivverk.

For biler med B47 D20 A, B47 D20 B motor.

VIKTIG: Tuning blir utført samme dag en besøker et Premium dealer eller et Premium Servicecenter

Det leveres ikke PPC til denne bilen.

Når du kjøper et BSR PPC tuningkit har du valget om å kjøpe med selve PPC-enheten eller bruke en låneenhet. Fordelen av å kjøpe med PPC-enheten er at du har muligheten til å tilbakestille bilen til originalstand og at du alltid vil ha tilgang til oppdatert programvare. Dersom merkeforhandler oppdaterer bilen din med siste programvare, kan du koble til PPC-enheten til bilen igjen og få ny tuningfil av BSR. Denne vil da være basert på den oppdaterte programvaren du har fått installert av merkeforhandler, du vil vil altså ikke miste de oppdateringene som merkeforhandler har lagt inn. Dersom en allerede eier en PPC-enhet kan du ta denne med deg til din nye bil. Da betaler du kun for programvaren til den nye bilen. Dette gjøres enkelt via din egen kundeside hos oss. Den gamle bilen må permanent tilbakestilles til original før dette er mulig.
Ta kontakt med support så vil vi sende deg ny login!
Som PPC kunde vil du fortløpende motta oppdateringer uten kostnad, såfremt du har gyldig tuning-garanti. Oppdateringer kommer f.eks når du har hatt bilen hos merkeverksted og de endrer/forbedrer den originale programvaren. Eller om BSR gjør forbedringer i tuning-programvaren. På sistnevnte vil du få beskjed via epost.

Du kan dessverre ikke tune flere biler med samme ppc. Du kan ha en tuning pr ppc.
Derimot kan en nullstille ppc'en ved å tilbakestille bilen til originalt. For så å kjøpe ny software til en annen bil.
På denne måten sparer du prisen av selve ppc-enheten. (veil 2000,-)

Lukk