Nye tuningkit

Ytterligere tuningkit

Nyheter

20% rabatt på tuning på alle tuningkit med softwarepris 5990,- eller mer. Gjelder også dersom du allerede har en ppc3 og vil bytte bil. Tilbudet varer til og med ut Juni 

Vi klarte det! Etter en lang periode med hardt arbeid har vi nå klart å tune Volvos V90 D5 med resultater vi ikke engang har våget å håpe på. Målingene og resultatet holder vi på med og offisielle tall er enda ikke satt. Dette vil uten tvill åpne opp for tuning av alle modeller i 90-serien. Hold deg selv oppdatert og følg BSR gjerne på Facebook og Instagram.

Ventetiden er over - våre teknikere har fullført utviklingen til Volvos nye VEA motorer. Vi tilbyr nå tuningkit til de fleste nyere Volvo ( fra 2015 og opp), uansett drivstofftype. Den totale økningen for T2,T3 og T4 motoren er 236hk, en total økning på over 100 hk for T2 motoren.

Som med dieselbiler, deler bensin variantene den samme solide og overdimensjonerte konstruksjonen som gjør dem velegnet til å håndtere mer kraft enn originalt. Som alltid, er alle våre tuningkit skreddersydd til hver enkelt motortype, drivverk og chassis for at ingenting skal utfordres av økt effekt eller gi større slitasje. All informasjon finner du på hjemmesiden.

BSR er det soleklare valget, ifølge bladet Bilsport, når du skal ha tuning til Volvo. Mest effekt og fantastisk kjøreopplevelse!

Kjøp bladet, last ned BILSPORT mobil app eller kjøp det på hjemmesiden for å lese hele testen. Bilsport siterer: " Om du ønsker max ut av din Volvo Drive-E-D4 er det ingen tvil - BSR er det soleklare valget!"

Suksessen med Volvos nye VEA motorer har banet vei for ytterligere framskritt og har åpnet opp for kraftigere tuning til Volvos 5-sylindrede dieselmotorer fra 2010 og nyere. Vi har nå gleden av å tilby software i form av steg 1+, som gir en totaleffekt på 282 HK (!!!) uavhengig av originalen i både D3, D4 og D5 motorene. om alltid, er alle våre tuningkit skreddersydd til hver enkelt motortype, drivverk og chassis for at ingenting skal utfordres av økt effekt eller gi større slitasje.  Volvos solide og overdimensjonerte teknikk gjør disse optimale for å kunne takle effektøkningen. All informasjon finner du på hjemmesiden.


Nyhetsarkiv
Lukk